Автомобільні акумулятори від виробника у Вінниці
Автомобільні акумулятори від виробника у Вінниці
Автомобільні акумулятори від виробника у Вінниці
Автомобільні акумулятори від виробника у Вінниці
Автомобільні акумулятори від виробника у Вінниці
Автомобільні акумулятори від виробника у Вінниці

Номер оголошення 172551

Опис

Акумулятор в автомобілі призначений для запуску двигуна і живлення всіх його ланцюгів, коли двигун не працює. Це одна з найбільш важливих деталей сучасного автомобіля. Враховуючи той факт, що для всієї авто індустрії настав переломний момент, так як в майбутньому очікується ще більша роль акумуляторних батарей не тільки в автомобільній галузі, але і у всіх сферах діяльності людства. Сучасний автомобільний акумулятор - досить складний і дорогий пристрій, тому варто приділити максимум уваги, або довіритися нашим фахівцям які завжди зможуть запропонувати найбільш оптимальний варіант для кожного автомобіля.

По своїй конструкції стартерні акумулятори бувають кислотні і гелієві, перший варіант використовується вже понад 100 років і пройшов всі етапи вдосконалення, гелієвий акумулятор(AGM) був винайдений зовсім недавно і його як правило встановлюють на автомобілі з системою Старт-Стоп(Start stop). За типом обслуговування бувають мало обслуговувані і не обслуговуються. За виробникам варто відзначити що мало обслуговуються, це як правило виробництва Україна(A-Mega, Bi-Power, Green Power, Energia, Westa, Top Car, Forse, PowerImpulse, Sada), Польща(Autopart, Tiger, 4 Max), а також інші виробники, або ж серії АКБ економ класу. Необслуговувані стартерні батареї виробляють такі відомі компанії як Varta, Bosch, Banner, Incs Aku, Exide, Mutlu, Topla, Energizer, Tab і інші, вони, як правило, використовують самі передові технології та інновації. Такий акумулятор у виготовленні дорожче звичайного, але він відповідає всім вимогам сучасних авто виробників.

До основних характеристик варто віднести Ємність акумулятора і його пусковий струм(струм холодної прокрутки). Перший параметр ємність - визначає обсяг електричної енергії", фізично це означає час, за яке стартерна батарея розряджається при певному навантаженні, вона вимірюється в Ампер/Годинах (Ah, Ач). Інший вказаний вище запис "пусковий струм EN", визначає здатність батареї запустити двигун автомобіля в екстремальних погодних умовах(температура навколишнього середовища -20 град.Цельсій.) В парі ці два показники формують основну характеристику для пуску двигуна.

Також варто виділити в окрему категорію акумулятори на вантажні автомобілі, автобуси і спец техніку. Їх ємність на порядок вище звичайних(легкові автомобілі). Використовують їх як правило в парі і напруги заряду може становити від 14В до 28В. Застосовуються вони на вантажних автомобілях Камаз, Маз, Ман(Man), Рено Магнум (Renault Magnum), Мерседес Бенц( Mercedes-Benz), Даф(Daf), Вольво(Volvo), а також на тракторах і комбайнах.

Де купити акумулятор у Вінниці?

Кожен автолюбитель або власник авто рано чи пізно стикається з виходом з ладу акумулятора, в такому випадку радимо Вам звернутися в магазин акумуляторів "АКУМ", по-перше завдяки цілодобовій роботі нашого магазину завжди можна подивитися ціну та наявність нового акумулятора р. Вінниця. По друге у нас офіційна гарантія по всім представленим виробникам, перед кожним продажем перевіряється напруги при певному навантаженні в залежності від пускового струму і ємності. Більш детально з гарантійними випадками дивіться розділ Гарантія. До того ж продаж автомобільних акумуляторів досить тонка справа і варто довіряти тільки професіоналам, у нас є такий досвід з 2013 року, добре зарекомендували часом виробники завжди користуються великим попитом і довірою серед власників, тому ми продаємо тільки перевірені батареї, а до новим завжди ставимося з обережністю. На всі товари представлені в каталозі є сертифікати якості.

Дзвоніть, пишіть, заходьте на наш сайт akum.in.ua і підбирайте правильний джерело енергії на Ваш автомобіль.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України